Gör er inget besvär

Ha! Insekter gör sig inte besvär här.


Första dagen i nya hagen. Underbart väder, inte för varmt!

DC är täckt av sommartäcke och har flyveil. Nosen som sticker fram i höger hörn tillhör Willing and Able, som även är hans nya boxgranne.

På Herfsta har hästarna myggnät i fönstren – så himla skönt för en känslig fux :)

Idag har vi två provat Gabbis ridhus tillsammans för första gången. Vilken lyx det var att rykta min häst ordentligt, sadla och rida utan att fundera på hur mycket DC skulle fantisera om Segerstakorna på vägen till ridbana/ridhus. När jag dessutom slipper gräva fram honom ur lera var det som att jag hade all tid i världen för oss två. Det är så jag vill känna när jag är klar med jobbet – inte att DC ”tar tid”.

Don Cameron är det absolut viktigaste jag har och värd all omsorg! Nu behöver jag inte heller låta bli att rida honom för att jag är för trött för ett sådant 3-timmarsprojekt med transport och allt som krävts.. Vilken härlig sommar vi har framför oss!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s