Dyrt och lyxigt?

Ibland är det skönt att inte vara så himla snobbig och märkestokig, även om jag älskar mina Königsstövlar, Pikeurbyxor och Otto Schumacher-kandar. Allt som är lika bra och inte så dyrt tycker jag är toppen, även att återanvända saker och sy om saker. Täcken t ex köper jag väldigt gärna My One´s eget märke Capriole, för de sitter superbra på DC och kostar en bråkdel av vad vissa andra täcken gör.

Gränsen går vid att ha tävlingssaker i en plastkasse, som en icke namngiven Grand Prix-ryttare på den övre delen av rankninglistan hade. Numera har h*n en likadan väska som jag själv ;) Det är en sportväska från Stadium för ca 99:- och grymt praktisk.

När jag ändå visar min väska, kan jag ju dela med mig av innehållet:

 • Tävlingsmapp med pass, nummerlapp,  kvalprotokoll
 • Sockerbitar – DC får bara socker på tävling och då vet han att det verkligen är tävling :)
 • Stövelputs – snabbvariant
 • Trasa att torka dregglande häst med innan den ska in på banan
 • Liten borste
 • Hovkrats
 • Mina håruppsättningssaker
 • DC´s flätgrejor
 • Mina pepp-CD-skivor
 • Penna
 • Sysaker (hotellkuvert)
 • Våtservetter
 • Resorb – vätskeersättning
 • Mini Första Hjälpen-Kit (plåster, Ipren, några kompresser, kirurgtejp, blodstillare )
 • Dricka
 • Insektsspray
 • Plastficka med det aktuella dressyrprogrammet

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s