Mental träning för Elitungdomarna

Igår kväll hade vi den tedje delen av Karins workshops med mental träning. Kvällens övningar var på temat Självbild och hur man kan ändra den.

Det var förstås jättekul att träffa Elitungdomsgänget. Vi är utspridda över ett väldigt stort område och ses inte så ofta allihopa även om vi förstås träffats en del vid vårens tävlingar på hemmaplan och i Allsvenskorna. Den här gången var det tyvärr flera som var iväg på skolgrejer och någon ute på tävling. Det var tråkigt att inte få träffa dem, men ännu mer tråkigt för dem som verkligen missade något.

Den jag träffar alldeles för sällan numera är älsklings-Chichi, men hon låg i allafall i min säng igår morse!

”Jag ääälskar när matte kommer hem. Då lägger jag mig i hennes rena tvätt ”

Min lilla gris Don Cameron ligger numera på spånpellets igen.


DC fick sprida ut spånet själv.

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Mental träning för Elitungdomarna

  1. Fick en flashback där när du nämnde min lilla gris och genast såg jag hans box framför mina ögon. Han är faktiskt en värre gris än mina två som jag kallar herr gris och svin i vanliga fall när det kommer till mockningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s