Mycket spännande återseende

Nästa tävling för mig och Don Cameron är nu på onsdag den 6 juni, hos Värmdö i MsvC:2 och MsvB:3. Jag red precis samma klasser där med Nalle 2010 och det är faktiskt samma domare i den ena klassen, så det ska bli extra spännande att se hur det går för ”lillebror”.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag rider sist i MsvC:2, så vi hinner dit! Det är studentbal kvällen före och jag sover hos mina föräldrar, så jag får räkna med först en timme till Ekolsund, så fixa DC och så åka ca tre timmar före start…

I MsvB:3 är vi nr 5 och det blir lite tajt, men det är skönt om det är normalt juniväder, för det brukar bli väldigt varmt på Värmdös Sommartävling.  Har förresten skaffat ny Resorb Vätskeersättning – den är INTE god när det passerat Bäst-Före-datum (och säkert inte heller till någon större nytta heller).

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s