Dekorationer av olika slag

Idag har jag gjort dekorationerna till mina studenttårtor.  Det blir för ovanlighetens skull inte Louise-bakade tårtor utan köpta, men med egna dekorationer. Jag gjorde tårtorna till min kusins student för fyra år sedan, men nu hinner jag inte med sånt som måste göras i slutet av veckan. På onsdag tävlar jag själv med DC och på torsdag är det fullt upp på jobbet innan jag åker hem till Danderyd på kvällen.


Bokstäverna är klara  – målning med glitterpuder hjälper mamma till med hemma. Jag planerar nu att göra ca 60 blommor i sugar paste.

Annan dekoration har skett i stallet – Vilja har fått ny frisyr :) Lagom till att hon ska visa sig som vackrast på GP-banan på Strömsholm nästa helg.


Nalle & jag på GP-banan. Träning med Mads kvällen före JSM.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s