96% klart, nu nedräkning

Betygen är satta på 96% av kurserna – 2400 poäng klart:) Väntar nu bara på Engelska C.

På fredag är det slut på hela min skoltid! Jag  ser fram emot studenten väldigt mycket, samtidigt som det säkert kommer att kännas konstigt att bara fortsätta som vanligt med jobbet efteråt. Ungefär som när man varit bortrest eller på meeting och kommer hem och känner sig alldeles tom.

Men jag kan ju direkt börja se fram emot Håbo-tävlingarna helgen efter, då jag planerar att DC ska få prova på MsvB:4. Jag kunde i och för sig ha ridit klassen redan på Segerstas tävlingar 18 maj, men jag kände då att jag ville ha fler positiva upplevelser för DC i lägre klasser först.

Nu har vi ju både MsvC:-placeringarna på Segersta och i Lurbo i Dresyrallsvenskan, samt en helt acceptabel start i MsvB:2 i ryggen, så vi provar väl då :) Dessutom hinner vi ju med en MsvB:3 på Värmdö och en på Håbo innan det är dags för MB4:an och MsvB:3 kan ibland vara svårare än 4:an. I den ligger bytena dels efter ökning och upptag på lång diagonal, dels tvärs över ridbanan. Båda dessa rörelser var i alla fall på utebana, en utmaning för väldigt pigga Nalle, så det blir intressant att se hur det går med DC.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s