All anledning att vara grymt nöjd

Igår var det tungt, DC var allmänt tjafsig och gick inte fram till betten ordentligt, men vi kämpade på. Jag tog mig verkligen tid att rida tills jag kände att jag var klar och gav mig inte förrän han var mellan hjälperna ordentligt. Arbetet lönade sig uppenbarligen för min häst var så himla duktig idag. Vi red ett pass för Jeanna och det kändes verkligen att vi var tillbaka där jag vill ha oss.

Jag är milt uttryckt även nöjd med att alla betyg nu är satta. På eftermiddagen fick jag äntligen Engelska C-betyget som jag väntat på.

Nu ska jag bara njuta av det hela kvällen och göra de sista blommorna till mina tårtor. Kvällsfodring står också på schemat.

I morgon är det fullt ös med packning och förberedelser inför Strömsholmstävlingarna, Jeanna har 5 hästar med i startlistorna!!! Jag får hålla bra tempo under dagen eftersom jag ska åka hemåt lite tidigare för att gå på skolans Vårbal :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s