Strömsholmstävlingarna 2012 – utan Loi, men mycket Jeanna

Åh, vad jag skulle vilja klona mig den här veckan! Trots att jag tar studenten och har en grym fest att se fram emot skulle jag så gärna vilja vara på Strömsholm. Det är verkligen en alldeles särskild atmosfär, särskilt förra året när Junior SM gick där och jag var med och tävlade tillsammans med Nalle.


Önskar att jag vore där jag med.  Men 2013 – då kommer både jag och DC!

I år har Jeanna mer att göra än någonsin – hon har fem eller sex hästar till start under tävlingarna.  Själv kombinerar jag Värmdö-tävling i morgon med DC, med att jobba med hästarna hemma och så ta STUDENTEN på fredag!

HÄR finns alla Strömsholms start- och resultatlistor för dressyren.

Skönt med luva mot de gigantiska Strömsholmsbromsarna! JSM 2011
Foto: Kim Lundin

Det brukar vara generell dispens för flugluva på Strömsholm.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s