För jag har tagit studenten – fy f-n vad jag är bra!!

En gång MÅSTE man få svära och skryta ohämmat på sin blogg:) Jag är så otroligt stolt över att jag lyckats gå klart gymnasiet med

100% MVG

fast jag började som elev hos Jeanna och flyttade till Segersta redan 20 mars!

Min dag i korta drag:

 • Upp ca 05:00 för att sminka mig och fixa håret i lugn o ro – jag är ju van att hoppa direkt ur sängen och in i stallet;)
 • Champagnefrukost kl 07:00 i morse. Vi träffades i närheten av Stadion och firade med bl a jordgubbar. Jag hade med mig en superfrukost bestående av croissanter, yoghurt, short bread och bananer för att stå mig fram till mottagningen hemma.
 • Fotografering och diverse ceremonier  (jag fick premie för bästa studieresultat!)
 • Utspring kl 12:00. Mamma & pappa m fl  var där och hängde förstås NALLAR , badankaoch minibubbelflaskor och en liten röd leksaks-RUT (jag får den delen av bilen som jag inte hade betalat än!!!) runt halsen på mig:)
 • Flak i Stocholm City till 15:00 då vi landade på Karlaplan där bästa kusin Rebeccade hämtade mig.
 • Min snälla kusin körde hem mig. Duschade och tvättade håret! Bytte tillbaka till studentklänningen.
 • 16:00 Mina gäster forsade in och fick bubbel, mat och tårta.

Tack snälla Julia som passar Don Cameron och jobbar på Segersta & Herfsta idag och i morgon! Och Linn som följde med Jeanna till Strömsholm som hästskötare så att jag kunde vara ledig. Tack alla underbara som var med och firade eller som hört av sig!!

6 kommentarer

Under Allmänt

6 svar till “För jag har tagit studenten – fy f-n vad jag är bra!!

 1. Stort Grattis!
  Alltid lika kul att läsa din intressanta blogg.

 2. hedwig

  Grymt jobbat! Ser fram emot att följa dig nu när du kan fokusera på tidningen och hästarna till 100%! Hurra för dig!

 3. Sara

  GRATTIS till studenten Loi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s