Mystiska matvanor och full tavla

Det här inlägget är tidsinställt – just nu sitter jag på Champagne-frukost med resten av Sp09 och taggar inför utspringet – STUDENTEN IDAG!!!

Min häst är konstig (det var väl i och för sig inget nytt men…) här står han vid en massa gräs och äter istället utblommade maskrosor? Han kanske var kanin i sitt förra liv, eller så lider han av någon märklig näringsbrist…

Jag måste säga igen att jag är så otroligt glad för att jag har fått möjligheten att flytta DC till Herfsta. Amie, Myran och alla andra på Erikslund är toppen med hästarna, boxen var kanon och DC’s grannar supersociala, men den tid jag sparar på att ha ridhus fem meter från stallet och ”hästen på jobbet” kan jag ägna åt att ta hand om min prins. Att hinna gå och beta med honom hade inte funnits på världskartan tidigare. Nu står han dessutom på lagom mycket gräs, så HAN har något att göra, istället för med lera upp över kotorna så att JAG har något att göra.

BTW – DC har fyllt sin första tavla med plaketter nu:)


Duktig häst!!

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Mystiska matvanor och full tavla

  1. Åh, hur ser plakett tavlan ut från början? den såg fin ut med hans namn o så….vi har bara knåpat ihop 3 st ännu….men kommer ju bli mera =)

    • Det var en stor plywood-skiva från början, 2 meter lång :) Sen är den målad vit och därefter målad med guldtexten. Klart det blir mer, gör en stor tavla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s