Fler bilder och lite om utrustning

Här är som utlovat ännu fler bilder från studentfirandet! Det är ju bara en gång i livet – hästbilder blir det 363 dagar om året ;)

På flaket

Detta bildspel kräver JavaScript.

Bland alla fantastiska studentpresenter har jag nu grundplåten till den nya sadel som Don Cameron sannolikt kommer att behöva om inte alltför länge.

Den Albion Platinum som jag rider i är köpt till mig då jag hade Phantom of the Opera och jag trivs superbra med den. Nalle kunde inte ha den- han hade en helt annan kroppsbyggnad än PH, Dessi och DC. Till Nalle fick jag med den Prestige Top Dressage, som förra ägaren Isabelle hade jobbat hårt för att hitta åt honom. Vi ville absolut inte ändra på något i hans utrustning, så jag red i en anings för liten sadel (för mina långa ben alltså) hela tiden med Nalle.  Vi har nu gjort det mesta som kan göras i tillpassning med Albion-sadeln, så med DCs muskelpåbyggnad tror både jag och sadelmakare Mia att det kommer att behövas en ny snart.

Jag är hur som helst väldigt nöjd med att jag inte sålde sadeln, när det visade sig att inte Nalle kunde ha den. Om man kan ha råd att spara sin utrustning, så har det i alla fall för mig varit tur och det mesta har visat sig kunna användas till andra hästar.  Kandaret som DC har till tävling är ju köpt till Dessi och ”vardags-kandaret” är Nalles. Stången på kandaret är ny och bridongen är faktiskt Phantom of the Operas tränsbett… Tränset som DC har är dock helt nytt – det har jag skrivit om förut, hur jag plockade ihop av olika delar på My One.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s