Highlights från helgen och de senaste dagarna

Det känns lite som att helgen började redan i onsdags eftersom jag var ledig och tävlade och även Strömholmstävlingarna startade då.

  • Första highlighten var förstås redan i onsdags då Jeanna & Cilantro VANN 5-årsprogrammet på Strömsholm. Själva fick DC och jag en 7:e-placering i MsvC:2 samma dag.
  • På torsdagen jobbade jag här hemma med hästarna, medan Jeanna & Vilja tog en 5:-placering i Intermediaire II och Mads & Jimmie VANN S:t Georges.
  • Fredagen var min stora dag med studenten! :D  På Strömsholm var det Segerstas Sofie Lexner med Ulla Håkanssons Charming Boy som var 2:a i Internationell Intermediaire II, som var första klassen i Nordiska Mästerskapet.
  • På lördagen gick jag igenom alla presenter, blommor och gratulationskort för att kunna skriva rätt tackkort till rätt person:).  Sofie & Charming tog nu en 3:e-plats  i Internationell Grand Prix, som hörde till NM.
  • Även idag började jag med att äta studenttårta till frukost… Nya matvanor väntar nu efter allt festande, haha. Resten av dagen har jag försökt att se till att det är ordentligt förberett för hästarna som kommer hem från Strömsholm ikväll. Det känns bra att det är jag som har packat åt dem, så jag vet vad som väntar i form av tvätt och allmän uppröjning!  På tävlingsbanan började dagen strålande med en 3:e-placering för Jeanna och Willing and Able  i Intermediaire I Kür. Mads & Jimmie var pyttelite utanför placering i küren. Sista starterna för denna gång gjorde Vilja och Weine i Grand Prix Kür – Weine placerade sig 3:a och Vilja kom på femte plats. Så duktiga!


Helt underbar bild på fina Wille och hela Team Willing and Able med stolt uppfödare/ägare Linda. Foto från Jeannas Facebook.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s