Nu kör vi…!


Nu kör vi…!

DC och jag har satt igång oss igen efter helgen, då han fick ta det lugnt i hagen på Herfsta. Vi ska ut och tävla igen, närmare bestämt på Håbo i helgen. Först hade jag planerat att vi skulle rida båda klasser både lördag och söndag, men nu har jag ändrat det till att bara rida en klass/ dag.

Jag hade en helt underbar ridkänsla igår, DC gick såå bra!

Ridpasset blev i ridhuset och jag var noga med att följa min uppvärmingsplan. En grej som jag provade igår var att ge mig själv instruktioner om vad jag kunde förbättra, typ ”lite mer på yttertygeln”. Mest för att göra det övertydligt för mig själv så att jag verkligen fixade det som behövdes. Tur att ingen hörde mig, för det lät antagligen helt knäppt – jo förresten, Gabbi hörde nog lite. Hon tyckte i alla fall att vi såg superfina ut när hon kom in i ridhuset då vi gjorde riktigt bra galopparbete!

När Jeanna dök upp från Strömsholm hade jag Cilantro framskrittad åt henne, så hon skulle hinna rida honom efter att han varit hemma och vilat upp sig – duktiga 5-årssegraren från i onsdags!

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Nu kör vi…!

  1. Haha..jag sitter o talar med mig själv en massa med! Typ ” tappa inte ytterbogen där…mer höger skänkel…låt han inte rinna iväg…osv”….Man blir nästan mer lydig o kvick om man även hör sig själv…inte bara tänker att man ska göra saker.. ;) Tur ingen hör en där ute på grusvägarna.. ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s