Falsterbo – here we go!

Idag har vi haft en regional tävling hemma på Segersta:

  • Jeanna & Cilantro red först 5-årsprogrammet på 84,00% och fick där ett Falsterbo-kval med 10% marginal.
  • Sedan var det dags för LA:3, där de behövde 68% för att kvala och de red på 75,48%.

Grattis Jeanna & Cilantro till Falsterbo-biljetten!

Jag halkade efter lite med Strömsholmstvätten pga att jag också var med på ett hörn. Eftersom det var så få starter att klassen riskerade att inte bli av, så åkte jag över till Herfsta som ett skott och hämtade Don Cameron och startade LA:3. Min söta häst blev lite förvånad när han plötsligt fick knoppar fast han redan gått ett pass. Det är bra Meeting-träning :) Hur som helst var han superduktig, särskilt med tanke på att vi inte tävlat på träns sedan i november. 70% är ju inte att förakta, inte heller en 2:a-plats (fast det var bara en placerad så vi fick ingen rosett idag).

De andra hästarna som hade tävlat de senaste dagarna på Strömsholm tog det lite lugnt och fick promenera, skritta och gå i hagen. Vi även har en ny häst på tillridning, ett litet sto som Jeanna satte igång med idag.

DC och jag hade alltså tidigare under dagen ridit ett pass för Jeanna. Det var i princip samma ridning som igår och allt fungerade toppen. Vi hade bra samling i galoppen och flera bra byten där DC dels var avslappnad i själva bytet, dels hade en jämn bjudning i galoppen både före och efter bytet. Morotsknippet som jag fick i studentpresent till DC gick åt direkt :) Den stora lådan McDonalds minimorötter finns det däremot många påsar kvar i!


Hmmm, får man upp morötterna om man ruskar på knippet?

1 kommentar

Under Allmänt

Ett svar till “Falsterbo – here we go!

  1. Jeanna

    Stort grattis till 2:a-placeringen! Och tack för deltagandet!
    Ja nu blir det Falsterbo! Jippi!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s