Lika som bär eller?

Nu har DC provat Nalles kandar för första gången. Det funkar efter Mias suveräna förstoringsjobb även på hans jättehuvud:) Men visst är de lite lika? Nästan samma bläs och så pannluggsbristen.

Mina fuxar kan även göra likande bus:

Och de kan båda två vara snygga!

Patrik sa i fredags att jag ofta refererar till Nalle. Det är nog väldigt sant. Även om DC är underbar så är Nalle det mest fantastiska som hänt mig någonsin. Vi hade så otroligt mycket ups & downs, så mycket oflyt och så mycket glädje. Nalle tog mig till SM och Nalle dummade sig även såpass att jag satt av och stortjöt på en pall i ridhuset.. Det var sådana kontraster i det vi hade tillsammans att våra år ihop alltid kommer att vara kristallklara minnen.

Jag måste hälsa på Nalle snart! Sedan jag flyttade till Segersta är det bara 7 mil…

1 kommentar

Under Allmänt

Ett svar till “Lika som bär eller?

  1. Ja oj vad lika de är!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s