Vi åker till Umeå sista helgen i juni

Jag blev så sugen på att åka på meeting, särskilt nu när jag inte var med ens som publik under Strömsholmstävlingarna.

Sista anmälan till Umeås Sommarmeeting var igår kväll, så jag ringde min mamma och frågade om hon möjligen skulle ha lust och tid att åka och så kollade jag med Jeanna att det var OK att jag var borta.

Ja, sa båda, så nu är DC och jag anmälda till tre stycken MsvC och en MsvB där sista helgen i juni. Det blir en bit att åka, men Umeå är schyssta och ger resebidrag till oss som har längre än 90 mil t o r.

Extra kul är att flera av mina kompisar ska åka. Mimmi, Amanda och jag har t ex varit på flera meeting förut och brukar ha supertrevligt!

Varken DC eller jag har varit i Umeå förut, däremot var Nalle där en gång med sin förra ägare och tog storslam. Hoppas att det smittar av sig på ”lillebror” :)


Nalle och Isabelle i Umeå 

3 kommentarer

Under Allmänt

3 svar till “Vi åker till Umeå sista helgen i juni

  1. Vad roligt. Det var jättebra när jag var där för ett par år sedan. Är nog det roligaste meetinget jag varit på och jag hoppas kunna åka tillbaka någon gång. Väldigt välarrangerat och bra premier. Lycka till!

  2. Anna Leppäniemi

    Låter spännande och roligt, Loi! Stort lycka till! Kram från Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s