Håbo-tävling nu i helgen

Håbos traditionella sommarmeeting startar fredag 15 juni. Nu är det i och för sig inte mycket ”meeting” för oss som bor 10 minuter därifrån, men det brukar vara en väldigt trevlig tävling.

Jag var där för tre år sedan med Grandessa och för att skryta lite så var vi placerade på alla våra tre starter; vann LA:6 (motsvarande MsvC:1), 6:a i MsvB:3 och 3:a i MsvB:4. Men satan vad det regnade och vad vi frös! Man red fram på utebanan som på söndagen mest liknade en bassäng. Schabraken var inte bara dyngsura, det var t o m sand på undersidan, stackars Dessi.


Det är inte en dålig fotograf – det regnade så här mycket! Vi fick spö i MsvB:4 av min gamla tränare Gunilla ”Bugg” Peterson och Funny Lady


Typisk Grandessabild, mycket sällan med de låånga öronen framåt, trots seger

I år börjar det för ”vår” del med att Jeanna tar med lilla Dan Brown till LB:3 på fredag. På lördag rider jag och Don Cameron MsvC:1 och på söndagen är det MsvC:2 för oss två. Gabbi gör också ett gäng starter.

Jag är tacksam för att mamma kommer ut och hjälper mig med DC i helgen, för jag är inte ledig, eftersom Jeanna fyller 30 och har sitt kalas att förbereda på lördagen!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s