Fina underbara DC har funnit sig tillrätta

Nu märker jag att DC har hittat hem igen efter den senaste flytten. Han är väldigt bra på att finna sig tillrätta med det mesta, men förra veckan kändes han ändå lite konstig.

Nu verkar han i alla fall helt harmonisk, så jag ser jättemycket fram emot att tävla i helgen.

Idag var jag själv inte på topp, med ordentligt ont i halsen, feber och huvudvärk, men DC var ändå riktigt duktig, så det kändes kanonbra. Tidigare har jag ju inte ens velat sitta upp om jag varit trött eller stressad, men nu funkar det till och med att rida fast jag mår rätt kasst själv, vilket känns skönt att veta!

 

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s