Håbo – första tävlingsdagen för mig och DC

Vi startar som nr 36 av 38 ekipage i den första MSvC:1-klassen. Domare är Gunnel Fonserius Jonsson, som jag inte träffat på de senaste åren, så det ska bli väldigt spännande att se vad hon tycker om Don Cameron. När jag tänker efter så har hon nog inte dömt mig sedan 2007, då jag hade min underbara vita Phantom of the Opera.

Innan vi åker ska jag göra Segersta-jobbet, så tar jag Herfsta när vi kommer tillbaka. Jag är så glad för att jag startar sent i klassen och att det är nära till Håbo, så att jag inte är borta så länge just den här dagen. Jeanna fyller år idag och det är verkligen fullt upp på alla sätt :)

Jag återkommer förstås med rapport senare under dagen!


Undrar om jag ska låta DC sova med knoppar för att spara lite tid i morgon? Jag brukar alltid fläta om varje dag, men det kan bli lite väl stressigt eftersom vi startar tidigare i morgon.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s