Vi är blöta-traditionsenligt regn på Håbotävlingen!

Första tävlingsdagen för mig och DC bjöd på traditionsenligt Håbo-regn.


Jag var som vanligt extremt nöjd med min Dracularock:)

DC kändes kanonfin och formen börjar bli precis som jag vill ha den nu, mer ihop och inte för låg. Traven var riktigt schwungfull både på framridningen och nu även inne på banan. Det känns toppen att ha hittat ett riktigt bra grundläge.


Av med rocken sista stunden – det blev rätt varmt inne i den

Vi hade 7:or nästan rakt igenom (och en 8:a på vänsteröppnan som jag är extra nöjd med). Dessutom är det helt klart att vi kan rygga bra nu, MEN jag gjorde det igen! GLÖMDE HALTEN:( Nu är det dags att be Karin om hjälp att utrota det här otäcka påhittet. I Umeå rider vi två stycken MsvC:1 och där måste halt-ryggning vara med!

DC blev tyvärr lite ”överlydig” och tvärnitade vid fel tillfällen t ex i ena enkla bytet och en bokstav för tidigt i sluthalten, så där fick vi förstås bottenbetyg. Totalt blev det 64,89% och första utanför placering i klassen.

Nu har jag gjort sista stalljobbet för idag, duschat och slängt mig i den lilla svarta.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s