Grattis på födelsedagen – loidressage!

Min kära lilla websajt firar sin första födelsedag idag!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Även om det tar mer tid att skriva än jag egentligen har, så är det så himla kul och jag har fått så mycket trevliga kontakter tack vare bloggen! Det är dessutom som en dagbok för mig själv att titta tillbaka i, utöver en ren träningsdagbok. Särskilt under perioder när det känts som att jag och DC inte har kommit någon vart och att vi ”halkat efter” jämfört med Plan A och ett tag t o m jämfört med Plan B är det skönt att kunna bläddra lite och se vad vi faktiskt pysslat med.


Bild från det allra första inlägget den 25 juni 2011 ”Websidan igång!”

Jag har fyllt på med flera nya sidor under året som gått, t ex DreamteamMedia och Mer. Läsekretsen har vuxit sakta men säkert, extra mycket sedan Maria bad mig att länka bloggen till Segerstas hemsida och Facebook.  Bloggen finns sedan 10 maj även på Hästliv.nu.

Det hela började med att jag  bloggade för Dressyrringen inför och under Junior-SM 2011. När jag kom hem från Strömsholm hade jag fått lust att fortsätta att skriva och dela med mig av mina hästupplevelser (och lite annat smått och gott).  Eftersom jag under sommaren 2011 skulle läsa in Företagsekonomi A och därför tänkte starta min egen firma, loidressage, passade det bra att göra en websajt med en blogg som en del i det arbetet. Företaget loidressage registrerades först i augusti, men hemsidan med bloggen var alltså i publiceringsbart skick för precis ett år sedan.

Jag är väldigt stolt över att loidressage har fått nomineringar till Veckorevyns Blogawards 2012 i kategorin Årets Guldpenna. Jag vet inte hur länge man kan fortsätta att nominera, men förra året redovisades de utvalda bloggarna i VeckoRevyn i augusti, så det är nog öppet fortfarande ;)

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Grattis på födelsedagen – loidressage!

  1. Anna

    Grattis!!
    Läser alltid dina inlägg, roligt att hänga med i ditt liv fast du flyttat så långt…
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s