Tävlingsuppladdning startad

Så har vi satt igång veckans uppladdning inför meetinget i Umeå nu i helgen.

HÄR är startlistorna.

Jag är fortfarande inte 100% säker på hur jag ska göra när vi kommer fram efter en så lång resa. Eftersom det är första gången DC åker så långt till en tävling vet jag inte riktigt hur han kommer att fungera. Men jag får väl utgå från hur det funkade i Gyttorp i somras och hur jag brukar göra med Nalle.

Vår första start blir efter lunch på fredag, så jag kommer troligen att göra ungefär så här; Rida ett lösgörande pass på torsdagen när vi kommer upp, ta en sen kvällspromenad och så ta en ordentlig promenad på lite ojämnt underlag på fredag förmiddag. Alltså inte ojämnt så att han riskerar att vricka sig, utan så pass att alla småmuskler i benen kommer igång.

Under veckan var/är schemat så här:

  • Vilade fredag-lördag
  • Söndag-  Skritt ute på lite ojämnt underlag, sedan ett lätt dressyrpass
  • Måndag – Dressyrträning med Jeanna
  • Tisdag – Skritt bland buskarna och trav ute på hårda skogsvägar
  • Onsdag -Dressyrträning med Jeanna

Måste bara skicka med de här ljuvliga hundbilderna. Mina föräldrar hälsade på mig i lördags och Chichi träffade Gadhaffi. Hon är 3½ år och han 8 månader – tror att hon tycker att han är en liten plutt som kan gå och lägga sig på sin plats ;)

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s