Incheckade!

DC är incheckad på Hippologum – en gigantisk anläggning som rymmer 165 hästar! Det är inte svårt att gå vilse i stallgångarna, men vi orienterar oss med hjälp av kristallkronan som hänger centralt.

DC, Abbe, Nicke, Gus, samt Gunillas och Elenas Funny Lady och Mexico Melody delar en egen liten del av stallet. Superskönt att vi kan bre ut oss lite extra.

Jag och DC promenerade en liten stund precis när vi kom fram och red sedan ett lätt pass medan mamma var gullig och packade ur och fixade med boxen och så. Fina hästen var superpigg! Jag red en ganska bra stund så att han hann mjuka upp kroppen sakta, men med väldigt låga krav på honom, han blev inte ens svettig. Eftersom han var väldigt framåt var det frestande att rida på lite till och göra av med en del energi, men han ska ju orka 3 dagar så vi höll igen ändå.

Min första start är preliminärt inte förrän kl. 15:51, men jag kommer att vara i stallet tidigt och ta minst en ordentlig promenad med DC, samt rykta supernoga, så det blir en rejäl massage samtidigt. Troligen skrittar jag dessutom lite uppsuttet mitt på dagen så att jag kan känna efter hur lång framridning vi kommer behöva. Är han lika taggad som idag behöver vi nog lite längre tid än vanligt, men känns han lugn vill jag inte trötta ut honom i onödan.

Vi har precis ätit en god buffé här på Scandic Syd tillsammans med Eklundarna. Jag har haft lite krångel med att få i mig mat idag pga min ihopsydda haka, men jag lyckades trots det trycka i mig en rejäl portion rabarberpaj med vaniljglass till efterrätt.. :) Småå bitar i taget är det som gäller… det tog mig 40 minuter att äta min pastasallad till lunch, haha! Ser ändå fram emot morgondagens hotellfrukost!

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Incheckade!

  1. Haha..skönt att ni kommit fram ordentligt! Ja, du får väl äta äggröra…det är ju supergott o lätt att tugga.. =) Vilken tur att du ändå klarade dig så pass bra! Tur där… Stort lycka till imorn!!! Måste säga att det ljust randiga täcket (amigo?) är sjukt fint!!!!! Sov gott nu!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s