Framme i Umeå! Snart på Hippologum..

Nu är det bara 5 kilometer kvar till Hippologum! Resan har gått väldigt smidigt. Vi stannade och tankade i Gävle (Statoil, så vi delade på en kaffe i väntan på SevenEleven längre fram). I Sundsvall blev det äntligen SevenEleven-latte! DC fick morötter och vatten istället ;)

Ännu längre upp i Norrland åkte vi över den fantastiska Höga Kusten-bron. Helt klart Sveriges svar på San Franciscos berömda Golden Gate!

Familjen Eklund hann ikapp oss och vi tog en gemensam paus vid Höga Kusten-bron. Nicke och DC var superglada att höra varandra och gnäggade hysteriskt tvärs över en bil med chockade men glada pensionärer!

Den sista pausen blev i Örnsköldsvik  – där tankade vi bara snabbt. DC har varit en stjärna att åka med. Står som ett ljus, äter som en häst och gnäggar så fort han hör mattes röst i pauserna. Sötnos!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s