On the road again

Nu har vi rullat iväg norrut!


Vår maskot är förstås på plats i vindrutan.

Tro det eller ej – men jag har sett fram även emot själva resan, trots att det är drygt 62 mil upp till Umeå. Det är en särskild känsla, full av förväntan, att åka iväg på meeting. Det här är bara det andra gemensamma meetinget för mig och DC.

20120628-105617.jpg

Eftersom det är första gången jag åker ordentligt norrut passar det väl att jag försöker att ha koll på kartan och lära mig att hitta någorlunda. Mamma gnäller alltid på mig för att jag har dåligt lokalsinne, men det finns ju GPS! ;)

Jag har i alla fall kollat var det finns 7-Eleven på mackarna på vägen upp. Måste ha kaffe därifrån- det är klart bäst! Första stället utmed E4 är i Gävle, sedan finns det två i Sundsvall. Det verkar dock vara de sista före Umeå.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s