Don Cameron har en Evil Twin


Så här fin var DC´s svans innan vi gick ut i regnet. Det är ju dessutom inte klokt att man tar grejor för ca 50.000 kr och dränker i vatten och sandgegga:( Jag har torkat och putsat och hoppas att sadel, kandar, träns, stövlar, hjälm etc. kan bli OK.

Vi har ridit två klasser idag: LA:3 och MsvC:2. Både hästen och utrustningen är, som sagt, minutiöst kollad och genomgången.DC har under dagens lopp stundtals varit helt sagolik att rida, men tyvärr kom Don Camerons Evil Twin på besök igen:(

I LA:3 ”flöt” jag runt och lyckades alltså ändå knipa en placering med 7:a på gångarter och på ”Ryttaren” och på diverse annat som han visade vackert mellan tokerierna.

På framridningen till MsvC:1 höll vi oss på en egen bana OM han skulle börja leva rövare igen, men då kändes han som min vanliga häst igen. Tyvärr återvände Evil Twin när vi red in i collecting ring. Vi satte vårt Jumborekord och lyckades t o m få både en 1:a och flera 2:or från alla tre domarna ( men jag kom ihåg halten vid A ;).

Domarnas kommentarer var hur som helst väldigt glädjande inför att vanliga DC återvänder:

  •  ”Du har en fin häst! Lycka till!” 48%
  •  ”En mycket flott och kapabel häst som idag tyvärr inte riktigt vill vara med. 51% ( med 9 st 7:or bland eländet..)
  •  ”En fin häst med kvalitet, men svårta att bedöma – ojämnt. Lycka till!” 52% (med 10  st 7:or bland det o-bedömningsbara..)

Ett litet smakprov…

I MsvC:1 hade hela vårt gäng haft möjlighet att vara med och titta på, både en del av framridningen och på själva ritten, så jag fick av hjälp av Gunilla efteråt och har förhoppningsvis en strategi inför morgondagens avslutande MsvC:2. Alla har varit superstöttande och gulliga och berättat massor om sina egna (numera äldre och förståndigare) pållars tonårsfasoner.

Dagens övriga resultat: Elena var 2:a och Mimmi var 3:a i MsvB:5, Gunilla VANN MsvA:1 och Amanda & Abbe var 2:a i MsvB:2, så vi har en rejäl uppsättning rosetter hängande i vår del av stallet :)

 

1 kommentar

Under Allmänt

Ett svar till “Don Cameron har en Evil Twin

  1. Anna

    Kom igen, Loi! Jag hejar på dig, tror att tvillingen har krypit ner under sin sten igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s