Söndag morgon – sista starten

Vi hade en supertrevlig kväll igår på Ryttarfesten. Buffén var god och underhållningen kul, med en grupp som spelade och sjöng en musik-quiz.

Tävlingsledaren Karin Kemi är en helt otroligt engagerad person som tillsammans med sitt gäng i Umeå har fixat ett meeting utöver det vanliga, både när det gäller själva arrangemanget, med tävlingsbanor, uppstallning, funktionärer etc och med priserna!

Junikampen, som är en lagtävling där man kan sätta ihop ett eget lag över klubbgränserna hade otroligt fina priser! 9000:- till segrande lag, gehäng och en delikatesskorg åker söderut i eftermiddag med Amanda, Mimmi och Ann Hammarlund (DjRK) som bildade vinnarlaget. 6000:- gick till 2:an där Elena och Gunilla bildade lag med hemmaryttaren Ida Hellström. Rejäla prispengar, segertäcken, fantastiska rosetter och högtidliga priscermonier à la Strömsholm var det i de vanliga klasserna.

Efter Ryttarmiddagen passade jag på att ta en promenad runt tävlingsbanan med DC. Jag grubblar vidare på vad som stör min lilla häst, för det är uppenbart att han inte alls trivs lika bra här som vi andra gör. Kanske beror det på det vi fick reda på igår kväll – att typ 100 exemplar av DCs värsta fiende och mardröm, Mamma Mu, befinner sig på ca 200 meters avstånd från tävlingsbanan? Oavsett vilket ska det bli spännande att se hur han beter sig idag…

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s