Snart avfärd till Falsterbo

Tänkte passa på och tacka mina nya followers! Vad kul att ni vill läsa om mitt och Don Camerons jobb, träning, tävlingar och allt annat som händer i våra liv! loidressage-bloggen har alltså lite sommarlov och uppdateras inte lika ofta som vanligt, så ni vet.

I morgon åker Jeanna till Falsterbo för att starta Cilantro i Scandinavian Open för 5-åringar och därefter Wellington i 7-årschampionatet. Jag  har packat klart nu åt Cilantro, som jag hämtar från Herfsta så tidigt som möjligt i morgon bitti, så att han och Jeanna kommer iväg på resan till Skåne. Welli åker med Gabbi.

  • Cilantros första start är på tisdag 10/7, Folksam Scandinavian Open 5-åringar, semifinal.
  • Wellington startar sin första klass på torsdag 12/7, Falsterbo Horse Show 7-års championat, kval.

Eftersom hästarnas respektive ägare följer med på tävlingarna stannar jag hemma och tar hand om ”våra” andra hästar på Segersta och Herfsta.

På Herfsta är högtryckstvättandet av stallet i full gång. Min lilla häst lyfter inte ett halvt ögonbryn åt det. Visst är det märkligt att vissa förmodat läskiga saker är ko-lugna, medan kor är så långt från lugna man kan tänka sig för den pållen…

Idag hade Breezers ägare Johanna med sig den konjaksfärgade Königs-skokrämen jag beställt av Paméla. Paméla var supergullig och bjöd på den, tack! Nu ska det putsas stövlar :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s