DC på besök hos Chris på Mälarkliniken

Idag har DC varit hos sin veterinär Chris Johnston. Besöket var inbokat sedan länge, eftersom jag alltid kollar upp mina hästar minst en gång i halvåret vare sig de verkar behöva det eller inte. Med tanke på DCs konster i Umeå under förra helgen kändes det extra skönt att vi hade en veterinärtid.

DC i ”väntrummet”

Det var en stor lättnad att DC inte visade några tecken på att ha ont i ryggen eller bakbenen! Med tanke på DCs beteende i Umeå låg det ju nära till hands att oroa sig för ryggen. Lite trött i framfötterna var han dock, så han får en välförtjänt vila nu. Han ska även skos nu på tisdag.

Efter DCs sommarvila planerar jag att arbeta honom på töm någon gång i veckan, för lite mer variation och dessutom för att förbättra vår kommunikation ännu mer. Extra många uteritter lär det också bli parallellt med den vanliga träningen.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s