Hello Kitty istället för stygn

Har precis varit hos min moster Stina, som är sjuksköterska, och tagit bort stygnen från hakan. Det känns rätt läskigt att de är borta, man litar inte riktigt på att såret har läkt ihop.  Nu blir det alltså ett halvår med plåster – inte jättekul särskilt nu mitt i sommaren, svettigt och irriterande.


Mamma köpte plåster till mig, haha!

Vi fick flytta DC till hingsthagen eftersom han inte hade någon som helst respekt för eltråden som satt i vägen för det goda gräset utanför hans hage. Gabbi berättade att han försökte lyfta tråden i hingsthagen med sin mule, som han hade gjort i den andra hagen, men det gjorde han bara EN gång och ingen mer ;)

I morgon är jag ledig hela dagen. Först ska DC och jag åka över till Mälarkliniken till Chris. När han kommit tillbaka hem till Herfsta är planen att transporten ska åka till någon Bilprovning och visa sitt nya däck. Hoppas att jag hinner innan de stänger, så jag slipper tänka mer på det. Annars har mamma lovat att fixa det på måndag morgon före DCs skoning hos Henrik på Ultuna.

Fick förresten tag på en kul grej – en omvandlingstabell för vad olika aktiviteter motsvarar i antal steg. 30 minuters ”motionsridning” motsvarar 3.750 steg. 10.000 steg är det man normalt behöver gå/dag för att göra av med ett normalt kaloriintag. Om man rider sådär 3-4 timmar om dagen och dessutom mockar en drös boxar, så är det kanske inte så konstigt att man behöver äta en del..

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s