Farväl mina kära Blundstone

Så var det dags att säga adjö till ett par trogna kamrater. Det är ett par av mina Blundstone-skor som nu får se sig besegrade av väder och vind, vinterns lera och DC-Grisens (m fl ) bädd. Det här är faktiskt det första paret jag lyckats slita ut, så det är hål i sulan och i tån. Det förra paret växte jag ur och sålde!

Annars är det nog de bästa kängor som finns. Även om de kostar lite mer håller de bra och funkar både mitt i vintern med sulor och tjocka sockor i och mitt i sommaren med tunnare strumpor. Väl använda är väl det minsta man kan säga. Tur att jag har ett par till :)

För övrigt jobbar Jeanna och jag på som vanligt med hästarna, även om vi har några färre igång just nu. Peikko är i Finland och gör sitt hingstjobb och Remus, som bara är 3 år, är på sommarlov.

Don Cameron är nog den hungrigaste häst jag någonsin haft. Tror att gränsen för vad DC lyckas trycka i sig utan att det blir rörigt i boxen går vid ca 16 kg hö – men går det att komma åt lite extra mellanmål kan man anstränga sig rätt ordentligt :)


Laga eltråd – check!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s