Stolt på många plan!

Börjar med ett stort GRATTIS till Jeanna och Cilantro som idag tog en delad 8:e-placering i 5-åringarnas Scandinavian Open-kval och därmed gick till Final!!

Här hemma rullar det på, DC fick nya sommarskor idag. Silverfärgade såklart, väldigt fashion! ;)

DC fortsätter sin semester några dagar till, han verkar halvnöjd med det och skuttar rätt bra i hagen. Men någon gång måste man ju träna på att stå still! (Vilket han gjorde oerhört bra vid skoningen idag!)

Jag däremot står inte still. Idag red jag bl a Vilja, alltid lika kul! Vi var ute och joggade på grusvägarna på morgonen. Jag lyckades dessutom ta mig ut och jogga en sväng utan häst idag igen! Lite stolt över det faktiskt.

Såg dock till att åka hem och kompensera den hälsosamma aktiviteten med ett besök på Bagpiper’s Inn tillsammans med familjen, för att sedan fortsätta till Stockholms Glasshus… Gott var det! Vi firade att min lillebror tagit moppe-körkort och att mamma fått med en artikel i M-magasin. Artikeln blev jättebra och jag är väldigt stolt över min mamma! Se till att köpa tidningen och bläddra fram till sidan 90!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s