På rymmen!

Rymmaren, monstret, smitaren, busen… DC är på väldigt god väg att skaffa sig en hel rad öknamn. Jag stod och rullade upp benlindor idag när Annie som stått och målat ridhuset kom in i stallet. ”Louise, VAR är din häst???!” Jag svarade väl något i stil med ”i hagen hoppas jag”, men så var ju såklart inte fallet. DC stod utanför hagen, framför Gabbis trädgård, mumsade glatt på det grönare gräset och snackade med 2-åringen i hagen mitt emot.

DC fick gå in i stallet istället och stå i skamvrån resten av dagen. Hö-buffé blev det också! Hoppas att han inte gör kopplingen rymma=hö, men det tror jag faktiskt inte att han är tillräckligt smart för :)

20120711-183835.jpg

I övrigt är han lika underbar som vanligt, men imorgon åker han tillbaka i den tråkiga gräsfria hagen med riktigt stark ström. Som man bäddar får man ligga…

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s