I fängelset

DC har så vitt jag vet hållit sig i kvar i hagen idag, puh! Hingsthagen med stark ström är mer av ett fängelse, jämfört med den andra hagen som mer är en fritidsgård där DC kan komma och gå som han vill, haha! Jag ska åka till Herfsta senare ikväll och pussa lite på min favorit tänkte jag. Hans nytvättade och nymålade box ska spånas och färgen bör ha torkat så att jag kan lägga in spånet om ett par timmar.

Det är nystädat i stallet även på Segersta – jag högtryckstvättade hela lilla stallet igår och idag. Superfräscht blev det, men jag har träningsvärk på ställen där jag inte ens visste att jag hade muskler… Förresten fick jag leka hovslagare idag, vilket gav ännu mer träningsvärk. En häst på Herfsta hade dragit av sig ena skon, och den andra satt knasigt så det blev till att dra av den också. Jag förstår verkligen inte hur hovslagarna klarar sin arbetsposition!

Jeanna och Cillen tog en 5:e-plats i Scandinavian Open-finalen för 5-åringar!! Grattis!!! Wellington var en hårsmån från att ta en placering i kvalet i 7-årschampionatet!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s