Verden nästa för Cillen!

Idag meddelades vilka ekipage som får åka till Verden i augusti och representera Sverige i Unghäst-VM – och ett av de ekipagen blev inga mindre än Jeanna och Cilantro!! Det är verkligen superroligt för Jeanna, och för Cillens ägare familjen Söderström! Grattis!

Wellington som ju redan gjort sitt på UVM har också gjort en kanonprestation i Falsterbo – 4:e plats i 7-års-championatet! Grattis till Welli och matte Gabbi också!

Hästarna här hemma har fått vila idag. Jag åkte hem till mina föräldrar efter att ha tagit hand om hästarna och gjort de vanliga stallsysslorna. Vi åkte in till stan och åt lunch på ThaiBoat. Det var minst sagt en intressant upplevelse, eftersom restaurangen befinner sig på en båt med inbyggd sandstrand och små bambu-hyddor. Maten var väldigt god och det var lite solsemester/Kanarieöarna-känsla över det hela, trots att vädret växlade mellan solsken, åska och blixtar.

Det är förresten inte bara himlen som har blixtrat idag… när jag fyllde på vatten ute i hagarna imorse råkade jag få en stöt av elstaketet, och följden av det blev att jag tappade eltråden i DCs vattenhink. Så där stod jag med strömförande vatten som jag inte kunde plocka upp eltråden ur, och en väldigt nyfiken och törstig häst som ville nosa på vattnet..inte bra!! Jag ringde Hanna som var i stallet och när elen var avstängd blev det lite bättre :)

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Verden nästa för Cillen!

  1. winnie

    Roligt att det går bra och spännande att följa ditt arbete. Ung duktig ryttarinna.
    Kan du inte fota och ge oss en ”rundvandring” på Segersta och ev. Herfsta? Roligt att se tycker jag……
    Mvh Söderberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s