Fingerfärdig – knappast ;)

I morse var det full rulle minst sagt. Det skulle bl a bli lite ny fin film på Darcy så hon skulle vara knoppad liksom Vilja. Rullknoppar är mitt absolut sämsta – särskilt under lite lagom tidspress. Jag får kramp i fingrarna och det  går alldeles för långsamt. Kan inte fatta att det ska vara så himla svårt.

Mina egna hästar har jag alltid gjort ”vik-knoppar” på och det har jag inga som helst problem med, utan det är just själva upprullandet som jag inte får till snabbt och lätt. Men som Jeanna säger – det är bara att öva…

Fin film blev det i alla fall på Darcia:

Under tiden åkte jag och hämtade Cillen från hagen på Herfsta, så att Jeanna kunde rida honom på Segersta. Nu är det snart dags för dem att åka till Tyskland på Unghäst VM i Verden. Så coolt! Elsa frågade om någonting idag, minns dock inte vad, och jag kom på mig själv med att svara ”Ja, fram tills han åker till VM”. Jag och Elsa konstaterade direkt hur jäkla häftigt det lät, haha!

Jag skulle gärna följa med på roadtripen, men jag har bokat in Tre Små Gummor Cup för mig och Don Cameron för länge sedan och det vill jag verkligen inte missa. Taggar för Flyinge i oktober istället, då vi förhoppningsvis har ett helt gäng hästar med oss (måste öva på rullknoppandet ordenligt, för det lär ju bli några knoppar då…!)

Min egen pålle fick ett lätt joggingpass idag igen. Han var lite stark, men eftersom han stod inne hela dagen igår är han ursäktad för det. (Ridhuset är under målning, och skyliften som användes gjorde att hästarna fick vara inne. Inte så dumt eftersom det dessutom vräkte ner regn!)

1 kommentar

Under Allmänt

Ett svar till “Fingerfärdig – knappast ;)

  1. Gunilla

    Fin film på fint ekipage!
    Synd bara att de övriga ryttarna på banan inte har hjälm…..
    Gunilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s