Omväxling förnöjer, typ


Trots att det regnade i morse så att man knappt kunde ta sig ut till bilen blev det ju rätt varmt under dagen:)

Jag sitter vid köksbordet hemma hos min familj och ser fram emot en god grillmiddag som är klar när som helst nu! Jag har gjort fruktsallad och vaniljvisp till efterrätt, och tänkte nog se en film tillsammans med mina föräldrar och världens underbaraste vovve. Haha, jag tog upp elvispen när jag skulle göra vaniljvisp, men av någon märklig anledning fick jag för mig att det vore roligare att vispa för hand och la tillbaka den igen. Jag är nog inte helt normal, när jag tänker på saken.. :)

 

Skämt åsido, det är kul att göra saker man inte gör så ofta! Som idag, när Annie och Jennifer undradeom jag ville följa med och äta lunch på McDonalds. Jag hängde i och för sig inte med, men det lät otroligt lockande, vilket ju är ganska sjukt. Innan jag flyttade till Segersta åt jag på McD mest hela tiden och tyckte att det snarare var ett jobbigt, nödvändigt ont än ett nöje.

Eller som det här med rulltrappor… Jag hade nästan glömt hur bekvämt det är! Jag springer ju upp och ner mååånga gånger per dag i trappan mellan stallet och loungen på Segersta. Vi åt en sen lunch i Täby Centrum idag, och rulltrappan var kanske höjdpunkten? ;) Supersnygga skjortan jag hittade på The Shirt Factory var lite för kort i ärmarna och Thaimaten på Sawadee var för ovanlighetens skull inte särskilt god. Kanske en mindre bra form av omväxling?

 

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s