Ungdomselit-träning med Lumpi

Som ni märkt har det varit dåligt med uppdateringar här på bloggen de senaste dagarna. Jag har haft fullt upp många dagar i sträck nu, massor på  jobbet men även en del annat. Jag och mina kära kollegor har hittat på massa kul grejer senaste kvällarna. Vi har gjort massa goda middagar, badat i både sjön och poolen, tittat på film och bara haft det väldigt trevligt!

Igår t ex blev det bad, middag och filmmys på Herfsta tillsammans med Jennifer och Annie. Vi sov över i Jennifers lägenhet och jag var och pussade min söta häst godmorgon innan jag åkte tillbaka till Segersta.


Morgontrött DC!

Jag har en extra häst den här veckan – Karin är bortrest, så jag rider Lunando åt henne. Det är väldigt roligt att rida Lumpi, han är helt klart en av de häftigaste hästarna jag suttit på. Arbetsvillig, superpositiv och rätt spektakulär i största allmänhet :)

Idag var det gemensam träning för oss i Ungdomselit-satsningen, och eftersom DC chillar lite den här veckan fick Lumpi vara med istället. Jag är så nöjd med träningspasset! Vi fick väldigt många fina komplimanger av de som tittade på, kul!!

Ser fram emot att träna vidare imorgon!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s