Godmorgon!

Godmorgon!

Nej, skämt åsido, jag har faktiskt varit vaken ända sedan klockan 14… ;) Helt otroligt skönt med en sådan sovmorgon, jag vet inte när det hände senast! Jag var ju ledig igår, och jag är ledig idag. Både välförtjänt och välbehövligt om jag får säga det själv :)

I fredags kväll var jag och firade min fina kompis Julia, som fyllt 18 år. Grattis!!

Igår kväll var det fest-dags igen, i form av min kära mammas 50-års-fest! Vi var i samma lokal som vi hade min studentmottagning i, men den var förvandlad till oigenkännlighet. Denna gång var den inte klädd i blå-gult, utan i lila och vinröda nyanser, med små kameler, elefanter och Buddha-gubbar på borden. Lite orientaliskt tema, som även avspeglades i maten. Superfint var det, jag förstår inte hur mina föräldrar hunnit med! Vi åt jättegod middag som avslutades med chokladkaka överdragen i vit chokladtryffel strösslad med hackade nötter, lyssnade på flera fina tal och dansade som galningar till 80-talsmusik!

DCs sommarvila är slut imorgon, och han kan istället se fram emot massor av ridning ute i skogen, styrke- och konditionsträning och allmänt bus! Vi var förresten nere och betade lite vid badplatsen i fredags. Alltså, DC betade, jag tittade bara på ;) Det gjorde även badgästerna på stranden, de var helt chockade över vilken gigantisk häst jag hade med mig…

Förresten fick jag veta att Lumpi kändes jättefin idag, trots att han fått klara sig med mig som ryttare istället för matte en hel vecka :D Väldigt roligt att få höra måste jag säga!

20120729-170823.jpg

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s