Andelshästen Singleton till Jeanna

OBS! Hela det här inlägget är hämtat direkt från SvRF:s hemsida!

Singleton VH

Bli andelsägare i en dressyrhäst

2012-08-02

Nu kommer möjligheten många har väntat på. Easy Ridsport erbjuder dressyrhästen Singleton VH till andelsförsäljning.

Singleton VH har allt man kan önska sig av en dressyrhäst på toppnivå. Han är snygg, han har gång och en suverän ridbarhet. Han är dessutom stabil och cool och har redan kvalat till Breeders-finalen på Flyinge för treåriga hästar

Singleton VH är en valack född 2009 på Västra Hoby stuteri utanför Lund där familjen Hansson sedan fyra generationer framgångsrikt fött upp kvalitetshästar. Han är e. Blue Hors Hotline 95223 u.Dakarta 27162 e. Don Schufro 95077.

Singletons mor, Dakarta VH har producerat ett flertal topphästar, bland annat Darcia VH, som nu är på gång upp i Grand Prix, First May VH trea treårstest 2011 samt helsyskonen Darling VH och Darling II VH som var Riksfölchampion placerade etta respektive tvåa sina år. Blue Hors Hotline är en av de dyraste hingstarna som någonsin sålts i Verden. Han ägs gemensamt av Paul Schockemöhle och Stuteri Blue Hors.

Singleton VH har diplom på treårstest i gångarter och visar med all tydlighet att han är en häst för de högsta klasserna i dressyr. Han rids och tränas av Jeanna Högberg som är en av de mest lovande, kommande ryttarna i dressyrvärlden. Jeanna har blivit nominerad till Morgondagens Stjärna vid Svenska Ridsportförbundets gala fyra gånger och är en del av dressyrlandslagets framtidsgrupp. Hennes specialitet är att matcha unga hästar mot championaten. Jeanna representerar just nu Sverige i tyska Verden vid Unghäst-VM, vilket hon också gjort 2010 och 2011.

Singleton VH är kvalad till treårsfinalen vid Breeders på Flyinge i oktober och kommer nu att matchas till en fin placering där. Här finns en chans att vara med om en fantastisk resa mot toppen!

Singleton VH kommer att säljas i 20 andelar och priset per andel är 18 000 kronor inklusive moms (3600) som återfås efter några månader.

Läs mer på www.easyridsport.se

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s