DC-ridning och Pannkaksförhinder

Vi provade att rida till travbanan, 5 min skritt från Brännskogen, min lilla häst och jag. Så här såg det ut:


Undrar om det kommer en sulky?


Trav på en alldeles äkta travbana


Wiiie, lite galopp med en mycket pigg Don Cameron

Ja, pannkaksproblemen var det nu  (även om just de var rätt små problem i sammanhanget). Redan i söndags eftermiddag lovade jag att bjuda Annie och Jennifer på pannkakor, men då fick jag ledig måndag och stannade hos min nyflyttade häst. Pannkaksingredienser (inkl rätt ordenligt med vispgrädde) inhandlades under måndagen för att middagen skulle bli av då jag kom tillbaka till Segersta på kvällen. Jag messade Annie då jag var på väg, men det visade sig att vi skulle bli tvungna att skjuta på pannkaksätandet igen.

Annie och Jennifer var nämligen hos doktorn i Enköping för att kolla upp Jennifers arm som hade haft närkontakt med en hov, så jag tog vägen förbi McDonalds och provianterade åt oss alla tre. Tur att det inte var samma läkare som sydde min haka i juni – de tycker att vi är rätt äckliga när vi dyker upp på sjukhuset i ridkläder…. Armen var tack och lov hel :)

Mina föräldrar gjorde på kvällen en hjälteinsats i regnet och flyttade DC´s grejor till Brännskogen. Det vräkte tydligen ner helt enormt precis lagom till de skulle lasta ur. När de var klara slutade det förstås ;) Då hade även dyngsura DC och Ängel kommit in och stod och torkade i sina boxar.


 Så söta! (Ängel heter egentligen New York Minute)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s