Lycklig och ledig

Som ni såg i förra inlägget är jag alldeles lycklig över hur Don Cameron har det på Brännskogen!


Myyys!
(Kolla in vilken armmuskler man får av att vara dressyrelev:)

Jeanna messade mig i söndags kväll, när hon kommit hem från Verden och undrade om jag ville vara ledig på måndagen- vilket förstås passade fantastiskt bra, så jag kunde vara med DC mest hela dagen :) Lite extra lycklig måste jag säga att jag blev över att få beröm av Jeanna för hur jag ridit Vilja under veckan då hon varit borta och tävlat. Det värmde!

På morgonen (eller rättare sagt efter en härlig sovmorgon, jämfört med en vanlig morgon) åkte jag alltså till DC och var med och släppte ut honom och Ängel, tillsammans med hennes ägare Lisa, och Kicki som har Brännskogen.


Med fri tillgång på höslilage, havrehalm i boxen och så gräset i hagen skulle DC, som gör skäl för att ”äta som en häst”  kunna bli riktigt tjock, men det är bara bra att han får i sig ordentligt med mat! Han kommer att behöva den att bygga piruettmusklerna av – återkommer med bilder på den helt overkligt bra galoppbacken med samma underlag som den här:


Rundbana – ridbar året runt med superunderlag.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s