Mot nya utmaningar

Den 20:e augusti lämnar jag Jeanna Högberg Dressage för den här gången.

Min tid som dressyrelev började med en utflykt till Fagersta i mitten av mars, som blev en kanontävling för Jeanna. Det var där Willing and Able vann MsvB:4 och Peikko var 3:a i samma klass och där Wellington vann S:t Georges tätt följd av Wille!


Bild från Jeannas hemsida: Seger med Liza på Strömsholms Grand Prix

Jag har lärt mig otroligt mycket om allt möjligt och jag ser fram emot att få samarbeta med Jeanna igen någon gång framöver. Jag kommer förstås att sakna mina kompisar på Herfsta och Segersta och självklart hästarna, men det är ju inte så att jag är där för sista gången.

Ungdomselitsatsningen i Segersta Sportryttare pågår för fullt och vi tränar på Segersta för både Mads, Karin och Jeanna. Snart är det Lag-SM på Ericsberg och vi kommer att ha både ett senior- och ett ungdomslag att heja på:)

Jag återkommer förstås med info här på loidressage om vad som händer framöver. Ett som är helt säkert är att jag kommer att fortsätta att satsa 100% på min fina Don Cameron och lägga all energi på att lära mig så mycket som möjligt om hästar, rörelsemekanik, anatomi och dressyr.

Mot nya utmaningar!

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Mot nya utmaningar

  1. Jag har kanske missat detta men vad ska du göra i stället?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s