Vad ska du göra nu?

och ”Varför ska du inte vara kvar som dressyrelev hos Jeanna?

Självklara frågor efter mitt förra inlägg om att jag slutar efter Lag SM på Ericsberg 17-20 augusti.

Jag började under min sista termin på gymnasiet och pluggade på distans samtidigt som jag flyttade till Segersta och började jobba hos Jeanna. Don Cameron följde förstås med och bodde de första månaderna i ett stall en bit bort. Jag kämpade stenhårt för att hinna med min egen häst samtidigt som  jobbet och skolarbetet. Jag sov väldigt sällan mer än 6 timmar.

Här blev det lite Nattdressyr

Don Cameron kräver att man som ryttare ständigt är på topp och det hände att jag red DC så sent som efter kvällsfodringen, vilket kändes väldigt orättvist mot honom.  Det var många som sa redan från början att det var svårt, för att inte säga omöjligt, att ha en egen häst med sig, men jag är väldigt envis och ville inte tro på det. Trots att DC kunde vara på Herfsta över sommaren, vilket gjort att jag hunnit träna honom oftare,  har jag ändå känt att jag inte lyckats ge honom den uppmärksamhet som han behöver och jag får nu erkänna att de har rätt :(

Min häst är min absoluta prioritet 1 och jag är övertygad om att vår relation är en förutsättning för utveckling och framgång! Allt jag har lärt mig som Jeannas dressyrelev vill jag kunna omsätta med min egen häst och det har jag en bättre chans att göra när jag kan ägna honom  mer tid.

Vad jag ska göra mer får jag så lov att återkomma om så snart jag kan, det är inte 100% klart än, men det är garanterat utvecklande och ännu ett steg på rätt väg :)

”Ängel nu har du hängt som ett plåster på mig i hagen hela dagen. Jag vill pussa matte en stund!”

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s