Massage och morgonritt

Igår kväll åkte jag till DC efter jobbet. Regnet fullkomligt vräkte ned, så det blev inget ridet, men det var ändå alldeles underbart att träffa älsklingshästen. Han var förstås sjöblöt så han fick stå med fleecetäcke på sig medan jag röjde upp alla prylar och möblerade i mitt skåp.

20120809-104634.jpg

Något av det skönaste Don Cameron vet är kli på halsen (inne i öronen är en annan favorit)

Jag skulle vara ledig torsdag förmiddag så jag sov över hemma i Enebyberg. Vi åt en kanongod asiatisk kycklingsallad till middag- bra omväxling till de senaste dagarnas pannkaksfrossa och McDonalds Take Away ;) Mamma var supergullig och masserade min rygg och nacke som är som stenhård bubbelplast. Jag låg på mage i soffan och skrev blogginlägg under tiden :)

I morse åkte jag till DC på väg till Segersta. Nu var det helt OK väder så vi tog en härlig ridtur i skogen tillsammans med Ängel och hennes matte Lisa. Först var DC väldigt arg när Ängel gick ut till spolspiltan, men när de väl var påklädda och vi satt upp var han en dröm att rida.  Fin i handen, lugn, glad och oerhört nöjd med sällskapet med Ängel. Vi hittade en enorm äng som vi får rida på nu när den är slagen :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s