SILVER i Lag SM 2012 – slut för i år från Ericsberg

Nu är vi på väg hem med Willing and Able som gått Lag-SM och Liza Minelli som startat Grand Prix och GP Kür den här helgen. En hel hög rosetter finns det med i bussen :)

Jeanna & Wille. Bild från lördagens Intermediaire.

Efter en mysig lördagskväll och mumsig middag med Elsa, Mads, Maria och Jeanna somnade jag i Jeannas buss, medan jag pratade i mobilen :)

Wille skulle starta Intermediaire kl 09:45 på söndag förmiddag och det var så otroligt spännande!!

  • Först ut i vårt lag var Jossan och Q som red S:t Georges. De gjorde en grym ritt och på 69,386%. Efter att alla lag hade haft sin första ryttare på banan var vi i ledningen!!
  • Nästa lagryttare var Philippa och Levall, även de i S:t Georges. Med deras resultat 64,254 låg vi på andra plats, efter Flyinge, inför de sista ekipagen från de fem finallagen.
  • Jeanna och Wille red alltså Intermediaire. De gjorde det på 69,289 och därmed var det klart att Segersta hade fått MEDALJ!

När alla 5 finallagen ridit var slutresultatet ett SILVER till Segersta! Desstutom en indviduell 3:e-plats till Jossan & Q och en 4:e plats till Jeanna & Wille! GRATTIS :)

Även Küren blev otroligt spännande när Jeanna låg 3:a på 71,625% och det var tre ekipage kvar, men de höll platsen och Liza fick springa Ärevarv den här söndagen också!

I morgon kommer ett bildinlägg – har haft lite problem med batterier och täckning ;)

20120819-205715.jpg

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s