Bilder från Lag SM mm på Ericsberg 2012

Här är några bilder som jag lyckats skrapa ihop med mobilen under helgen.

(Lagbilden är det Maria som har tagit, jag är med på ett litet hörn på vänster sida)

Jag har haft dåligt med både täckning och batterier, men jag hittade ett eluttag bakom sargen i ridhuset, så jag kunde i alla fall ladda lite ibland. Numera är jag  livrädd för att ladda ur batteriet i bussen. Har nämligen lyckats med den konsten med min egen bil och det blev tillräckligt bökigt med startkablar och sånt, utan att det dessutom skulle vara hästar inblandade…

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s