Sista dagen med gänget

Ett par bilder till från helgen:

Klart för start med Willing and Able

Liza och Jeanna 3:a i Grand Prix Küren

Min tid som dressyrelev hos Jeanna är nu slut.

När vi var klara med måndagens jobb ägnade jag en stund åt att packa ihop mina grejor från rummet på Segersta. Jag kommer att sakna den supersköna sängen, även om jag inte kommer att sakna att vakna med kläderna på mitt i natten, efter det jag hade tänkt skulle vara en pytteliten paus ;)

”Mitt” vardagsrum – Loungen på Segersta

Jag kommer inte heller att sakna den urusla täckningen från 3 på mitt mobila bredband. Det har ofta tagit låång tid att få upp blogginlägg. Eller som i våras när jag pluggade också och skulle skicka in någon hemuppgift en viss dag och klockan bara blev mer och mer utan att jag lyckades få iväg mailen. Nu gick det ju vägen och jag kunde ta studenten ändå, men det hade helt klart varit lättare med bättre täckning :)

Grymt mycket jobb och väldigt mycket kul har jag haft!

Fotbollsmatch på Dressyrbanan

På väg till Midsommarfirande på Kulla-Vreta

Lämna en kommentar

Under Allmänt