Lite knäckt..

Idag har varit en ganska lagom slapp dag för min del :)

Jag och mamma var och åt lunch tillsammans med Lisen och Gabriella. Gabbi är här i Sverige och hälsar på några veckor över sommaren, i vanliga fall bor hon på en hästgård i Frankrike. Vi svängde förbi Espresso House också, men det fick bli en take-away eftersom jag hade lite bråttom till kiropraktorn.

Jag gick ifrån Malin med en betydligt mjukare höger höft, hoppas att DC också märker skillnaden! Det blev dock ingen ridning idag, jag ville vänta en dag till för säkerhets skull trots att DCs framben är raka, kalla och fina igen. DC fick istället en rykt, lite pedikyr, aktiv ryggstretching och en nyfriserad man. Chichi som följde med till stallet fick ligga i boxen och mysa. Jag tror faktiskt att hon saknat att vara stallhund medan jag varit borta.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s