Finns det en så finns det flera…

Imorse var jag på Rydboholm och höll en träning för Anna och hennes nya häst Thestor. Jag red också lite, för att känna på vad vi har att göra med. En väldigt fin häst tycker jag! Som ni vet är jag ju lite svag för fuxvalackar med bläs.. :)

Bläsprydd fuxkille #1

Bläsprydd fuxkille #2

Jag var två vändor i stallet idag. På förmiddagen fick DC bland annat en ordentlig rykt. Det hade jag inte mycket för – när jag kom tillbaka nu på kvällen var han täckt av lera igen. Han stormtrivs i hagen tillsammans med sin nya tjejkompis (ja, fux även hon). På lördag kommer ännu en ny tjej till stallet (JA, självklart fux hon också!). Finns det en så finns det flera…

Kvällens aktivitet var en ordentlig promenad, med diverse uppmärksamhets-/lydnadsövningar. DC har det kanske lite för bra i hagen, han är ganska stöddig och tycker att han vet och kan bäst själv. Det blir nog ordning på det också snart, vi börjar med en träning för Mads imorgon!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s